Een poosje geleden heb ik helaas een ongeval met mijn auto gehad. Een automobilist heeft mij over het hoofd gezien en is toen in de achterkant van de auto gereden. De klap was enorm en ondanks dat mijn auto flink in de kreukels was, ben ik er goed vanaf gekomen. Mijn eerste reactie na het ongeval was dat ik met wat tweedehands onderdelen de auto wel wat kon herstellen. Nadat ik gecontroleerd was in het ziekenhuis en weer naar huis mocht, werd mij gevraagd wat ik met de auto wilde. Ik heb toen aangegeven dat deze naar mijn huis gereden mocht worden. Dit is vervolgens gedaan. De auto heeft maanden naast mijn huis gestaan, met de gedachte dat ik hier nog wat mee ging doen. Ik heb ook contact gehad met mijn verzekering om te verkennen of er kosten vergoed zouden kunnen worden. De verzekering gaf direct na het ongeluk al dat de auto total-loss werd verklaard. Ik kon dit moeilijk geloven omdat het een auto uit 2015 betreft en ik nog niet het gevoel had dat de auto niets meer waard zou zijn. Ik heb de keuze om de auto weg te doen daarom nog voor me uit geschoven. De maanden verstreken en uiteindelijk bleken onderdelen ook moeilijker te vinden dan gedacht. Omdat ik in Rotterdam woon en de parkeerplaatsen in mijn buurt ook schaars zijn, kreeg ik steeds vaker te horen van buurtbewoners dat ik mijn sloopauto moest verkopen in Rotterdam. Ik gebruikte hem immers niet meer. Eerst had ik hier moeite mee en dacht ik: sloopauto verkopen in Rotterdam? Uiteindelijk was ik ook tot de conclusie gekomen dat het niet rendabel meer was om te investeren in de auto. Hij moest toch echt weg. Ik ben toen gaan bedenken hoe ik het voor elkaar kreeg, aangezien de auto op dit moment niet meer verzekerd kon worden in de huidige staat. Ik ben daarom maar gaan kijken welke mogelijkheden mijn omgeving had om de wagen weg te slepen. Dit diende echter ook weer met een autoambulance te gebeuren. En een autoambulance huren kost ook weer geld. Ik ben gaan googlen op sloopauto verkopen Rotterdam en kwam al snel op de website van sloopautoverkopen.com. De uitstraling van deze website viel bij mij in de smaak en uit de informatie van de website maakte ik op dat dit bedrijf vaker te maken heeft gehad met sloopautos verkopen in Rotterdam. Ik heb daarom contact opgenomen met dit bedrijf om de mogelijkheden te verkennen.

Sloopauto verkopen in Rotterdam, en aan huis!

Nadat ik in contact kwam met een hele vriendelijke medewerker van sloopautoverkopen.com , werd mij verteld dat een sloopauto verkopen in Rotterdam eenvoudig is. Een sloopauto verkopen in Rotterdam kan worden ingepland en op afspraak opgehaald worden aan huis. Dit was voor mij een uitkomst aangezien ik zelf verlegen zat om vervoer van mijn auto naar de sloop. Op deze manier leek het een win-win situatie voor zowel mij als het bedrijf. Met wat onderhandelingen kreeg ik een redelijke prijs voor mijn sloopauto, ondanks dat het wel even slikken was dat ik de auto moest verkopen. Uiteindelijk had ik geen kosten voor het ophalen en heb ik, in Rotterdam, mijn sloopauto kunnen verkopen zonder dat het me werk heeft gekost.

Wij waren snel van onze auto af

Waarom ik dit bedrijf wil adviseren is omdat:

  • Een sloopauto verkopen in Rotterdam super eenvoudig is met dit bedrijf
  • Een sloopauto op het moment dat het u uitkomt wordt opgehaald
  • Er een nette prijs wordt gegeven voor uw sloopauto.

Uiteindelijk voelde de onderhandeling met dit bedrijf als een geluk bij een ongeluk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *