Laten we het eens hebben over uitzendkrachten. Want met een beetje geluk zijn er deze zomer weer een aantal evenementen mogelijk. Dat betekent ook dat er dan straks weer veel meer banen beschikbaar komen in de evenementen-branche. Veel van deze functies worden ingevuld door uitzendkrachten. Voor iedereen die deze zomer nog een bijbaan zoekt raad ik het aan om je in te schrijven bij een uitzendbureau. Want als straks de evenementen weer mogen, zullen deze waarschijnlijk massaal worden ingeschakeld. Met andere woorden, er zal een enorme vraag zijn aan uitzendkrachten. Zij zoeken naar die ijzersterke barman die urenlang kan blijven tappen. Gelukkig ben jij hier ontzettend goed in. Waar wacht je dan nog op? Misschien heb je nog wat overtuiging nodig. Daarom heb ik een korte lijst voor je samengesteld met alle voordelen van het zijn van een uitzendkracht.  

 

De voordelen van een uitzendbureau

Laten we voor het gemak maar even aannemen dat jij voor uitzendbureau Amsterdam werkt.  Jij hebt gesolliciteerd bij uitzendbureau Amsterdam en je bent ook nog eens aangenomen. Vervolgens ga je dan aangeven wanneer je beschikbaar en hoeveel uren je kunt werken. Hier heb je meteen al je eerste voordeel. Je hebt namelijk super flexibel werk. Als jij iets meer uren wilt gaan werken kan jij simpelweg bij uitzendbureau Amsterdam gewoon aangeven dat je wel een extra opdracht erbij wilt doen. De volgende dag kan je waarschijnlijk meteen al aan de slag op een evenement. Nog een groot voordeel van dit bijbaantje is dat je met supergezellige collega’s de hele dag mag werken. Je werkt hoogstwaarschijnlijk met veel leeftijdsgenootjes. Dat maakt de borrel na het werken ontzettend gezellig en misschien hou je er zelfs nog wel leuke contacten aan over. Tot slot is geen enkele werkdag hetzelfde. De ene keer sta je biertjes te tappen op een fantastisch strandfeest in Scheveningen, de andere dag ben je druk bezig met het bedienen van alle gasten op een chic feest.

 

Flexibel en leuk

Let er wel op dat een uitzendkracht wat minder rechten heeft dan een vast aangestelde medewerker. Ik adviseer je daarom om altijd goed je contract door te lezen voordat je het tekent. Hopelijk heb ik je kunnen overtuigen om te solliciteren bij een uitzendbureau. Zeker als deze zomer de evenementen door mogen gaan weet ik zeker dat ze veel jongeren zoeken om hun evenementen te ondersteunen. Jij houdt hier daarnaast een lekkere zak met geld en een hele leuke baan aan over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *