Tegenwoordig is bijna alles is gedigitaliseerd. Maar als het er écht op aan komt, dan zijn we nog altijd geneigd om voor de pen te kiezen. En dan natuurlijk niet zomaar een pen. Nee, tegenwoordig kiezen we vooral voor kwalitatieve en als het even kan een gepersonaliseerde pen.Ben jij nog niet in het bezit van een gepersonaliseerde pen? Een gepersonaliseerde pen is niet alleen een geweldig cadeau om te geven, maar ook om lekker zelf te houden. Hoog tijd dus om hier verandering in te brengen. Een paar redenen om een gepersonaliseerde pen te kopen zijn dat je meer gaat schrijven, het een super leuk kado is en je verliest je pen nooit meer.

Parker Premier

De Parker Premier pen is voorzien van een mat zwarte, soft touch laklaag met rubber effect en een iconisch ciselé patroon dat is afgemaakt met zilveren details. Verder heeft de pen een 18 karaat gouden penpunt en maakt gebruik van Parker inktpatronen of een converter. Een super super de luxe Parker dus.

Cross pen store

Op zoek naar een luxe pennenset? Kijk dan een in de cross pen store. Cross balpennen die je ook nog eens stijlvol kunt bedrukken of graveren met je logo, bedrijfsgegevens of namen. Cross pennen die gemaakt zijn van de beste kwaliteit. Pennen van Cross zijn uniek en worden gekenmerkt door een klassieke en tijdloze uitvoering. Niet voor niets geeft Cross op al haar modellen een levenslange garantie. Je leest het goed, een pen waar je klant een leven lang mee kan schrijven? Ja, dat kan. Want Cross is al meer dan 100 jaar toonaangevend in luxe balpennen. 

Het ultieme relatiegeschenk

Cross pennen dat is het ultieme relatiegeschenk voor bijzondere relaties, klanten en werknemers. Je vindt diverse populaire modellen om uit te kiezen. Deze Amerikaanse top pennen worden geleverd in een luxe bijpassende geschenkverpakking als je dat graag wilt.. Of je nu veel of weinig schrijft, schrijven wordt leuker wanneer je een stijlvolle elegante Cross pen gebruikt. Cross pennen maakt schrijven bijzonder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *