Bij het kopen van een cadeau denk je niet snel aan kunst. Veel mensen denken al snel dat dit erg duur is maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt. Bij www.artihove.nl vind je een uitgebreid asssortiment aan kunst objecten zoals beelden en schilderijen maar ook lampen, tafels en vazen. Voor bijna elke gelegenheid is er wel wat te vinden zoals een huwelijkscadeau, voor een verjaardag of geboorte van een kind. Je kan er ook een afscheidscadeau voor collega bestellen. Je kan er zelf een opdracht op maat laten maken. Dit kan zowel voor zakelijke doeleinden maar ook voor jezelf thuis. 

Geef een beeld cadeau

Bij veel bedrijven wordt er als iemand 12,5 jaar of 25 jaar in dienst is een brons beeld gegeven als cadeau. De een vindt het prachtig, de ander zet het beeld meteen onder in de kast en dat is zonde. Zeker als je van te voren niet hebt gevraagd waar ze van houden. Je kan bronzen beelden als opdracht laten maken. Zo kan het beeld een blijvende mooie herinnering zijn. Maar wat is brons nou eigenlijk. Dit is een legering van tin en koper en heeft een roodachtige of gelige kleur wat afhankelijk is van het tingehalte. 

Beeldentuin

Als je wel eens in een beeldentuin bent geweest weet je hoe adembenemend mooi een beeld in je tuin kan zijn. Kunst en natuur kan samen een dialoog met elkaar voeren. Wil je graag een beeld in je tuin maar niet een heel groot object dan zijn er natuurlijk ook veel kleine tuinbeeldjes te vinden. Tuinbeelden zijn er in allerlei prijsklasse. Veel tuinbeelden zijn ontwerpen met weerbestendig materiaal zoals brons, steen en ijzer. Er zit wellicht altijd wat voor je bij. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *