Een vulpen kopen via de webshop PWAkkerman.com maakt werken leuker. Ook al is de moderne werkende mens vooral te vinden achter schermen en niet zozeer met een pen in de hand, er wordt toch nog veel geschreven. En zeker in de zakelijke context zijn er momenten dat een mooie, luxe pen van pas komt. Er moeten contracten getekend worden of anderszins belangrijke handtekeningen gezet worden. Koop voor de gelegenheid mooie pennen en laat ze graveren met een tekst die het moment markeert! Zo is er een pen voor elk moment en voor elke situatie.

Een stijlvolle Parker

Wil je een bijzonder stijlvolle pen waar je mee voor de dag kunt komen? Kijk dan eens naar de White Parker pen. Een fraaie, slanke, witte pen, die in verschillende modellen verkrijgbaar is. Wit is altijd stijlvol en maakt een luxe, chique indruk. Deze pen past bij elke moderne kantoorinrichting en geeft een nonchalant rijke uitstraling. Parker is betaalbaar, maar heeft ook duurdere pennen in het assortiment. Op elk niveau en in elke prijsklasse is er een Parker te krijgen, ook voor zakelijk gebruik.

De wereldtop van Montblanc

De Montblanc pennen zijn de wereldtop in schrijven. Duurder en beter is er niet. Niet voor niets wordt op Wallstreet de Montblanc pen de Power Pen genoemd. De Mont blanc pen 10000 is een keuze voor het leven. Eindeloos schrijfplezier en jaloerse blikken zullen je deel zijn. Montblanc is genoemd naar de bekende Zwitserse berg. De Duitse producenten van Montblanc pennen streven met hun pennen ook naar de hoogste toppen. De fabriek uit Hamburg heeft dat streven in de loop van de jaren meer dan waargemaakt. Voor de veeleisende zakenman of -vrouw is een Montblanc pen een must.

Lamy Imporium

De Lamy Imporium pen is de top in het assortiment van Lamy. Lamy pennen zijn over het algemeen heel betaalbaar en zeker niet per se exclusief. Maar ook dit merk kent zijn uitschieters naar boven. De Imporium is gemaakt van de allerbeste materialen, zoals goud, zilver, platinum en titanium en kan zich daarmee meten met de kwaliteit pennen van de duurste merken. De penpunt is van 14-karaats goud. Het zal duidelijk zijn dat deze pen niet voor iedereen is weggelegd, maar in de top van de zakelijke markt zal hij het zeker goed doen.

Waterman ballpoint

Voor dagelijks gebruik is een Waterman ballpoint een uitstekende keuze. De pen schrijft makkelijk en vlot, ziet er stijlvol uit en kan uit de voeten op alle soorten papier. De vullingen zijn verkrijgbaar in drie diktes en in blauw en zwart. Simpel en zonder opsmuk, in alle situaties bruikbaar. Waterman maakte ooit de eerste door iedereen makkelijk te gebruiken vulpen. Die ervaring vertaalt zich nu in de gebruikersvriendelijkheid van de Waterman pennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *