Je uiterlijk verzorgen is iets waar de meesten dagelijks mee te maken hebben. De aandacht voor uiterlijke verzorging neemt steeds verder toe. Nederlanders besteden boven gemiddeld veel tijd aan hun dagelijkse uiterlijke verzorging. Nederlandse mannen en vrouwen besteden ruim meer tijd per week aan uiterlijke verzorging dan het wereldwijde gemiddelde. De Italianen, Argentijnen en Amerikanen zijn het ijdelst. De Chinezen besteden het minste tijd aan uiterlijke verzorging. Je dagelijkse uiterlijke verzorging bestaat voor de meesten uit douchen, eventueel make-up aanbrengen je haar stylen, kleding uitzoeken etc. Omdat je je uiterlijke verzorging vaak ’s morgens vroeg doet voordat je naar school of werk gaat is het voor velen een uitdaging om alles voor vertrek netjes voor elkaar te krijgen. In de weekenden hebben de meeste mensen meer tijd en wordt er extra aandacht aan het uiterlijk besteed.

Je kleding en schoenenkeuze

Onder uiterlijke verzorging verstaan we natuurlijk ook het dragen van leuke en verzorgde kleding en schoenen. Ieder seizoen kunnen we ons weer vergapen aan alle nieuwe modetrends. De modetrends krijgen ook onder mannen steeds meer aandacht. Voor veel mannen heeft makkelijk zittende en sportieve kleding de voorkeur. Voorlopig zien we de populaire coltrui nog steeds in het straatbeeld. Wat is er nu lekkerder dan op een koude en natte voorjaarsdag met een coltrui aan op straat te lopen. Sneakers zijn zowel bij de mannen als bij de vrouwen nog steeds populair en worden dus veel gedragen. Sneakers van het bekende merk Veja is daar een voorbeeld van. Veja heren is een veelgebruikte zoekterm om online mooie sneakers te vinden. Een paar leuke sneakers horen nu eenmaal bij een leuke sportieve outfit.

Huidverzorging

Ook de verzorging van je gezicht is een belangrijke bezigheid voor veel mannen en vrouwen. Er zijn heel veel producten te verkrijgen om je gezicht te verzorgen. Naast de dagelijkse creme is voor veel vrouwen het aanbrengen van een mooie make-up ook een must. Als extra verwennerij gaan velen regelmatig naar een schoonheidsspecialiste om het gezicht een opkikker te geven. Een reiniging, gezichtsmassage en het professioneel laten aanbrengen van een make-up is heerlijk om te ondergaan. Je gezicht zal er zeker van opfleuren. Naast de verzorging van je gezicht combineren veel vrouwen hun bezoek aan de schoonheidsspecialiste met het laten verzorgen van hun nagels. Ook daar zijn ontelbaar veel mogelijkheden om er wat moois van te laten maken. Kortom het verzorgen van je uiterlijk is zowel thuis of in een professionele salon mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *